rca : casco : asigurare locuinta : rca auto : asigurari locuinta : asigurare rca : rca 2009 : tarife rca : rca ieftin
Asigurari Online RCA, CASCO, locuinta , livrare la domiciliu
Servicii online
 
Informatii asigurari Asigurarea de raspundere civila auto obligatorie (RCA)
 

rca ieftin asigurari la domiciliuEste asigurarea prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si vatamarile corporale suferite.

rca ieftin asigurari la domiciliuRCA este atat in favoarea tertului despagubit cat si in favoarea persoanei asigurate. In primul rand persoana prejudiciata primeste in mod obligatoriu despagubirea cuvenita de la societatea de asigurare, despagubire pe care asiguratul s-ar putea sa nu fi putut plati din cauza situatiei financiare. In al doilea rand bugetul asiguratului nu va fi afectat, despagubirea fiind platita de asigurator.

rca ieftin asigurari la domiciliuEste obligatoriu ca toti proprietarii de autovehicule, atat persoanele fizice cat si cele juridice care detin un autoturism inmatriculat in Romania sa incheie o asigurare de raspundere civila auto (RCA) si sa plateasca toate primele de asigurare aferente.

rca ieftin asigurari la domiciliuContractul de asigurare RCA se poate incheia cu oricare din societatile de asigurare autorizate in acest sens, pe o perioada de 6, 12 luni sau o luna in cazul inmatricularii provizorii.


Compara Tarife RCA


© asigon.ro serviciu dezvoltat in parteneriat cu SAFETY Broker, inregistrat la CSA sub nr. RBK 293/2005
Parteneri