rca : casco : asigurare locuinta : rca auto : asigurari locuinta : asigurare rca : rca 2009 : tarife rca : rca ieftin
Asigurari Online RCA, CASCO, locuinta , livrare la domiciliu
Servicii online
 
Informatii asigurari Asigurarea CASCO
 

rca ieftin asigurari la domiciliuCASCO reprezinta o asigurare facultativa a autovehiculelor (autoturisme, autoutilitare, microbuze, autobuze sau remorci) inmatriculate in Romania, care va scuteste de cheltuielile pe care ati fi obligat sa le faceti cu reparatia masinii dumneavoastra, in urma unui accident, dar care nu tine insa loc de RCA. Autovehicolul pentru care se solicita asigurarea CASCO trebuie sa aiba inspectia tehnica valabila. Astfel, CASCO reprezinta asigurarea pentru pagubele produse de urmatoarele evenimente:
rca-ieftin-timisoara-cascocasco-rca-timisoara lovire, ciocnire, rasturnare, zgariere.
rca-ieftin-timisoara-cascocasco-rca-timisoara furtul total sau partial (al unor parti componente), dar si pagubele provocate in urma tentativei de furt (de exemplu: spargerea geamurilor, deteriorarea unor parti componente).
rca-ieftin-timisoara-cascocasco-rca-timisoara incendiu, explozie, afumare, carbonizare, distrugeri ca urmare a incendiilor.
rca-ieftin-timisoara-cascocasco-rca-timisoara inundatii, cutremur, uragan, traznet, parabusire sau alunecare de teren, ploaie torentiala, grindina, greutatea stratului de zapada sau gheta, avalanse de zapada.

rca ieftin asigurari la domiciliuAcest tip de asigurare se incheie numai pentru riscurile prevazute in conditii, cu francizele, excluderile, extinderile, clauzele speciale prevazute expres in aceasta si in suplimentele de asigurare.

rca ieftin asigurari la domiciliuAutovehicolul se asigura la valoarea reala, care este valoarea de nou la data incheierii asigurarii.

rca ieftin asigurari la domiciliuLa solicitarea asiguratului, polita CASCO include si sectiunea "Asigurarea de accidente a pasagerilor", care acopera riscurile decesului sau invaliditatii, cauzate de accidentarea pasagerilor din autovehiculul asigurat.

Vreau Oferta CASCO

© asigon.ro serviciu dezvoltat in parteneriat cu SAFETY Broker, inregistrat la CSA sub nr. RBK 293/2005
Parteneri