rca : casco : asigurare locuinta : rca auto : asigurari locuinta : asigurare rca : rca 2009 : tarife rca : rca ieftin
Asigurari Online RCA, CASCO, locuinta , livrare la domiciliu
Servicii online
 
Informatii asigurari Asigurari locuinte
 

rca ieftin asigurari la domiciliu Politele de asigurare pot fi incheiate pentru una din categoriile:
rca-casco-locuinte-asigurari la domiciliucasco-rca-timisoara Riscuri de baza: incendiu, trasnet, explozie, caderea aparatelor de zbor sau a unor parti componente ale acestora, lovire accidentala si neintentionata de catre vehicule rutiere (altele decat cele apartinand asiguratului).

rca-casco-locuinte-asigurari la domiciliucasco-rca-timisoara Riscuri extinse: se adauga la riscurile de baza urmatoarele acoperiri: inundatii, furtuna, uragan, vijelie, ploaie torentiala, grindina, avalanse de zapada, prabusire si /sau alunecare de teren, greutatea zapezii si/sau ghetii.

rca-casco-locuinte-asigurari la domiciliucasco-rca-timisoara Acoperirea "All risks": se adauga categoriei de riscuri extinse urmatoarele: cutremur de pamant, avarii accidentale ale instalatiilor de apa-canal sau incalzire centrala, inundatie provenita de la vecini, caderea accidentala de corpuri (stanci, copaci, stalpi), furt si vandalism prin efractie sau talharie, terorism, riscuri politice (greve, revolte, tulburari civile).

rca ieftin asigurari la domiciliu Locuintele, cladirile se pot asigura fie la valoarea de inlocuire fie la valoarea de piata a imobilului. Suma asigurata poate fi stabilita in lei si pentru a combate inflatia, la cererea asiguratului, suma se poate ajusta, sau poate fi stabilita in valuta convertibila.

rca ieftin asigurari la domiciliuPolitele de asigurare pentru locuinte pot fi incheiate de catre:
rca-casco-timisoara-locuinte-rcacasco-rca-timisoara proprietar
rca-casco-timisoara-locuinte-rcacasco-rca-timisoara chirias
rca-casco-timisoara-locuinte-rcacasco-rca-timisoara administrator
rca-casco-timisoara-locuinte-rcacasco-rca-timisoara custode

rca ieftin asigurari la domiciliu De regula aceste polite sunt incheiate pe perioade indelungate, mai multi ani, dar se pot incheia si pe perioade subanuale, minimum de 3 luni.

© asigon.ro serviciu dezvoltat in parteneriat cu SAFETY Broker, inregistrat la CSA sub nr. RBK 293/2005
Parteneri